A webáruház használata

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa, és megvásárolhassa a keresett terméke(ke)t. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a választást. A legmegfelelőbb termék(ek) kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani az egyes termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és a regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával, ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A felső menüben található hivatkozások segítenek a termékadatok elérésében. A termékoldalakon megtalálhatja a termékekre vonatkozó legfontosabb adatokat, a rendelési információkat, valamint a bruttó vételárakat. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható menü segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően vagy azt követően kosarába helyezheti a kívánt terméke(ke)t. A szállítási információk és a fizetési feltételek megadását és megerősítését követően küldheti el rendelését, amelyet e-mailben visszaigazolunk. Ezután munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, és segíteni fog abban, hogy Ön minél hamarabb megkaphassa a megrendelt terméke(ke)t.