G Data Total Security

A G Data Total Security két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével valóban egyedülálló védelmet nyújt a kártevőkkel szemben.

A G Data Total Security tűzfala blokkolja a betörési kísérleteket, levélszemétszűrője pedig mentesít a kéretlen reklámlevelektől. A szülői felügyelet segítségével korlátozhatja, hogy gyermekei mennyi ideig használhatják az internetet, és milyen oldalakat tekinthetnek meg.

A G Data Total Security ezenkívül gondoskodik a rendszeres adatmentésről, valamint a bizalmas adatok titkosításáról.

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le a számítógépet. Ráadásul a G Data szoftverei a G Data BankGuard Technológia segítségével egyedülálló módon közvetlen védelmet nyújtanak az internetes hitelkártya-használat során a trójaiakkal szemben.

G Data Total Security részletes tulajdonságai:

 • Vírusvédelem - Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.
 • Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen - Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.
 • Személyi tűzfal - Az integrált személyi tűzfal blokkol minden betörési kísérletet és szorosan együttműködik a vírusirtó modullal.
 • Levélszemétszűrő - A teljes körűen konfigurálható, valósidejű feketelistákhoz kapcsolódó levélszemétszűrő megvédi a levelezőprogramokat a kéretlen reklámlevelektől.
 • Szülői felügyelet - A funkció segítségével korlátozható, hogy a gyerekek milyen weboldalakat látogathatnak, és az is, hogy mennyi ideig használhatják a számítógépet vagy az internetet egy nap vagy egy héten.
 • Adatmentés - A funkció segítségével akár ütemezetten külső meghajtóra vagy online tárhelyre menthetjük fontos mappáink tartalmát, vagy képet készíthetünk a teljes merevlemezről. A G Data 2 GB ingyenes tárhelyet biztosít az adatmentésre.
 • Titkosítás - A fájlszéf lehetővé teszi titkosított területet létrehozását a merevlemezen vagy külső meghajtón. A fájlszéfbe behúzott fájlok automatikusan titkosításra kerülnek, és csak jelszó birtokában férhetőek hozzá.
 • Biztonsági finomhangolás - A funkció segítségével törölhetjük a böngészők előzményeit, és egy mozdulattal beállíthatjuk a fontos alkalmazások javasolt biztonsági szintjét.
 • Böngészés közbeni védelem - A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.
 • E-mail forgalom védelme - A felhő alapú e-mail védelem még a legújabb vírusokat is megállítja, a kitöréstől számított egy percen belül.
 • Biztonságos online bankolás - Az integrált G Data BankGuard egyedülálló technológiájával megóvja a böngészőket a banki adatokra vadászó trójaiak ellen.
 • Heurisztikus és viselkedésalapú védelem - A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.
 • Víruskeresés több szálon - Ha a számítógépben több merevlemez található, a szoftver ezeket képes egyszerre átvizsgálni, úgy, hogy ehhez több processzormagot használ.
 • Fehérlistázás - A téves riasztások száma az optimális védelemnek köszönhetően minimális, a kritikus rendszerfájlok téves felismerését pedig a fehérlistázás kizárja.
 • I
 • Ujjlenyomatképzés - A szoftver eltárolja az átvizsgált fájlok egyedi azonosító értékét, így a megismételt víruskeresések ideje a töredékére csökken.
 • Víruskeresés pihenés közben - A G Data IdleScan képernyővédőként működik, és hetente egy alkalommal olyankor vizsgálja át a gépet, amikor az pihen
 • Óránkénti frissítések - A két vírusirtó motor folyamatos frissítése egyedülálló módon lerövidíti a szignatúra alapú védelem reakcióidejét.
 • Helyreállító lemez készítése - A szoftver telepítése után elkészített helyreállító lemez segítségével azokat a fertőzött számítógépeket is megtisztíthatjuk, melyekre a szoftver nem került telepítésre.

Képernyőképek

G Data AntiVirus

További információk

G Data Internet Security

További információk

G Data Total Security

További információk

G Data AntiVirus

További információk

G Data Internet Security

További információk

G Data Total Security

További információk
Vírusvédelem igen igen igen
Kémprogramvédelem igen igen igen
Rootkitek elleni védelem igen igen igen
Adathalászat elleni védelem igen igen igen
E-mail forgalom védelme nem igen igen
Biztonságos online bankolás nem igen igen
Heurisztikus és viselkedésalapú védelem nem igen igen
Személyi tűzfal nem igen igen
Levélszemétszűrő nem igen igen
Szülői felügyelet nem igen igen
Fehérlistázás nem igen igen
Ujjlenyomatképzés nem igen igen
Víruskeresés pihenés közben nem igen igen
Óránkénti frissítések nem igen igen
Helyreállító lemez készítése nem igen igen
Adatmentés nem igen igen
Titkosítás nem igen igen
Biztonsági finomhangolás nem igen igen

Minimális hardverkövetelmények

 • 2 GB RAM

Operációs rendszer

 • Microsoft Windows 10
 • Microsoft Windows 8/8.1 (32 Bit/64 Bit), min. 1 GB RAM
 • Microsoft Windows 7 (32 Bit/64 Bit), min. 1 GB RAM
Internetkapcsolat szükséges a termék aktiválásához és a frissítésekhez.

1 éves
előfizetéssel

Védett számítógépek száma

Bruttó ár

Vásárlás

G Data Total Security 1 11.990 Ft
G Data Total Security 2 13.990 Ft
Eredeti ár: 15.240 Ft
Megtakarítás: 1.250 Ft (8%)
G Data Total Security 3 15.990 Ft
Eredeti ár: 17.780 Ft
Megtakarítás: 1.790 Ft (10%)
G Data Total Security 4 17.990 Ft
Eredeti ár: 21.590 Ft
Megtakarítás: 3.600 Ft (17%)
G Data Total Security 5 19.990 Ft
Eredeti ár: 25.400 Ft
Megtakarítás: 5.410 Ft (21%)

2 éves
előfizetéssel

Védett számítógépek száma

Bruttó ár

Vásárlás

G Data Total Security 1 16.990 Ft
G Data Total Security 2 21.990 Ft
Eredeti ár: 22.860 Ft
Megtakarítás: 870 Ft (4%)
G Data Total Security 3 25.990 Ft
Eredeti ár: 26.670 Ft
Megtakarítás: 680 Ft (3%)
G Data Total Security 4 29.990 Ft
Eredeti ár: 33.020 Ft
Megtakarítás: 3.030 Ft (9%)
G Data Total Security 5 34.990 Ft
Eredeti ár: 38.100 Ft
Megtakarítás: 3.110 Ft (8%)
A G Data termékek árából 35% hosszabbítási kedvezményt nyújtunk a licencek meghosszabbítása esetén. A hosszabbítási kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Első vásárláskor 35% kedvezményt nyújtunk a következő csoportoknak: diákok, tanárok, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók, rendőrök és tűzoltók.

Amennyiben a fenti kedvezmények bármelyikével élni kíván, kérjük, keressen bennünket a sales@biztonsagcenter.hu e-mail címen.