ESET Mobile Security

Az okostelefonok terjedésével egyre fokozódnak a mobiltelefonokhoz kapcsolódó biztonsági kockázatok is. A legtöbbször Bluetooth kapcsolaton, vezeték nélküli hálózatokon és SMS/MMS-ben terjedő károkozók ellen nyújt védelmet az Android, Windows Mobile és Symbian platformon is működő ESET Mobile Security, mely a proaktív vírusvédelmen és SMS/MMS szűrőn túl biztonsági vizsgálat- és lopásgátló funkcióval is rendelkezik.

Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít a vírusok, trójaiak és rootkitek ellen, alacsony rendszerterhelésének köszönhetően pedig nem lassítja le a készüléket.

Az SMS/MMS szűrő segítségével beállítható, hogy mely feladóktól nem kívánunk szöveges üzeneteket fogadni, így ez a funkció megkíméli a felhasználót a kéretlen reklámüzenetektől.

Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben, vagy telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használhassa okostelefonján.

Funkcionalitás

Kinek ajánljuk?

Az ESET Mobile Securityt minden olyan felhasználó számára ajánljuk, aki el szeretné kerülni a Bluetooth- adat- és internetkapcsolaton keresztül terjedő vírusfertőzéseket, valamint szeretné megkímélni magát az egyre gyakoribb kéretlen SMS és MMS üzenetektől.

Míg az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt számítógépe számára, addig az ESET Mobile Security segítségével biztonságban tudhatja okostelefonját és PDA-készülékét is.

Képernyőképek

Android esetén

  • Processzor: 600 Mhz
  • Operációs rendszer: Android 2.3 és újabb verziói (kivéve 3.0 "Honeycomb"). A kompatibilis készülékek listáját itt tekintheti meg.
  • Képernyő felbontása: min. 320x480
  • Memóriaigény: min. 256 MB

Windows Mobile és Symbian esetén

  • Processzor: 400 Mhz (min. 200 Mhz)
  • Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0-ás vagy magasabb, illetve Symbian S60-as (3. kiadás 1-es és 2-es feature pack vagy 5. kiadás). A kompatibilis készülékek listáját itt tekintheti meg.
  • Memóriaigény: 32 MB (min. 16 MB)
  • Lemezterület: 2,5 MB
Kompatibilis eszközök listája

1 éves
előfizetéssel

Védett mobiltelefonok száma

Bruttó ár

Vásárlás

ESET Mobile Security 1 7.590 Ft

2 éves
előfizetéssel

Védett mobiltelefonok száma

Bruttó ár

Vásárlás

ESET Mobile Security 1 11.590 Ft

1 éves
előfizetéssel

Védett mobiltelefonok száma

Bruttó ár

Vásárlás

ESET Mobile Security hosszabbítás 1 5.290 Ft

2 éves
előfizetéssel

Védett mobiltelefonok száma

Bruttó ár

Vásárlás

ESET Mobile Security hosszabbítás 1 8.990 Ft
Ezt a termékhosszabbítást Ön csak akkor rendelheti meg, ha már rendelkezik a szoftver korábban vásárolt, teljes (kereskedelmi, nem ingyenes vagy promóciós) verziójával.