AVG Internet Security

Az AVG Internet Security a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét (SPAM) ellen.

Az AVG Internet Security az AVG minden védelmi megoldását tartalmazza. Magában foglal egy hatékony vírusirtót, egy tűzfalat, levelezésvédelmet, levélszemét- (spam) szűrőt, webvédelmet és sok más védelmi megoldást. Az AVG vírusirtó összetevője nem csak egy egyszerű víruskereső program, hanem egyidejűleg védelmet nyújt a kémprogramok ellen is. A beépített, szabadalmaztatott Web Védelmi modulnak köszönhetően az Interneten keresztül meglátogatott tartalmakat még azelőtt ellenőrzi, mielőtt azok kárt tehetnének számítógépében.

Az AVG Internet Security ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A program támogatja a többmagos processzorokat, így még nagyobb sebességet érhet el anélkül, hogy számítógépe teljesítménye csökkenne. 

Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellen

Az AVG Internet Security a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló védelmet biztosít a kém- és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyűnaplózók és sok más, az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. Az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni. 

Fájlműveletek védelme

Az AVG Internet Security víruskereső összetevőjén belül az Állandó Védelem megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását. 

Teljes körű felügyelet a hálózati kapcsolatok felett

Az AVG Internet Security tűzfala folyamatosan figyeli a számítógépe és a külvilág közötti adatforgalmat. Blokkolja a nemkívánatos adatcsomagokat, és megakadályozza, hogy bizalmas adatait trójai támadók elküldhessék számítógépéről, valamint megvédi számítógépét a kívülről érkező támadások ellen. Az AVG Tűzfalának beállító varázslója felismeri az általánosan használt alkalmazásokat, és ennek megfelelően automatikusan beállítja magát. Az automatikus beállításokat Ön bármikor felülbírálhatja, és saját beállításokat készíthet.

Teljes körű levelezésvédelem

Az AVG Internet Security e-mail-vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet- és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG víruskereső az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!

E-mail-szemét (SPAM) és adatlopás-(phishing) védelem

Az AVG minden beérkezett levelet megvizsgál. A SPAM-szűrő adatbázisa percről-percre bővül, így páratlan hatékonysággal védekezhet a levélszemét és adatlopásra irányuló támadások ellen. 

Rugalmas és intelligens keresés

Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájltípusokat, és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is. 

Fenyegetések automatikus kezelése

Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások. 

Hatékony időzítő rendszer

Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat. 

Biztonságos azonnali üzenetek

Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét. 

Személyazonosság védelem

Az AVG Internet Security forradalmian újszerű módon veszi fel a harcot a támadásokkal. Valós időben vizsgálja a futó folyamatokat. Erőforrásigénye jellemzően kevesebb mint a rendszerteljesítmény 1-2%-a! A futó folyamatok elemzésével a legkisebb gyanús művelet esetén is közbeavatkozik, és helyreállítja a futó folyamatok által károsított adatok korábbi állapotát.

Többnyelvű támogatás, mindössze egyetlen csomagban

Nem kell bajlódnia a megfelelő nyelvű verzió kiválasztásával. Bármely rendelkezésre álló nyelv szabadon használható.

Képernyőképek

Anti-Virus

További információk

AVG Internet Security

További információk

Anti-Virus

További információk

AVG Internet Security

További információk
Antivírus és antispyware igen igen
Adatlopás elleni védelem igen igen
Védelem a közösségioldalakon igen igen
Személyi tűzfal igen nem
Levélszemétszűrés igen nem
Biztonságos online bankolás és vásárlás igen nem

Minimális hardverkövetelmények

 • Intel Pentium 1.5 GHz processzor
 • 1 GB szabad merevlemezkapacitás
 • 512 MB memória

Operációs rendszer

 • Microsoft Windows XP
 • Microsoft Windows XP Pro x64 Edition
 • Microsoft Windows Vista
 • Microsoft Vista x64 Edition
 • Microsoft Windows 7
 • Microsoft Windows 7 x64 Edition
 • Microsoft Windows 8 x32 Edition
 • Microsoft Windows 8 x64 Edition
 • Microsoft Windows 10

Támogatott webböngészők (LinkScanner)

 • Microsoft Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
Internetkapcsolat szükséges a termék aktiválásához és a frissítésekhez.

1 éves
előfizetéssel

Védett számítógépek száma

Bruttó ár

Vásárlás

AVG Internet Security 1 15.990 Ft
AVG Internet Security 2 18.990 Ft
AVG Internet Security 3 20.990 Ft
AVG Internet Security 5 30.990 Ft
AVG Internet Security 10 52.990 Ft

2 éves
előfizetéssel

Védett számítógépek száma

Bruttó ár

Vásárlás

AVG Internet Security 1 24.990 Ft
AVG Internet Security 2 29.990 Ft
AVG Internet Security 3 31.990 Ft
AVG Internet Security 5 49.990 Ft
AVG Internet Security 10 82.990 Ft

Kérjük érdeklődjön a sales@biztonsagcenter.hu e-mail címen.