Acronis True Image 2017

Az Acronis True Image 2017 minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével könnyen definiálható, hogy hová és milyen gyakorisággal mentse számítógépe adatait. Készítsen másolatokat a merevlemezéről néhány egyszerű lépésben, miközben a munkát zavartalanul folytatja. Ha elveszik egy fontos fájl, vagy vissza kell állítani egy korábbi változatát, „visszamehet az időben” s néhány másodperc múlva már a kívánt adathoz juthat.

Online tárhely

Az opcionálisan elérhető online tárhelyen biztonságos körülmények között tárolhatja egy éven keresztül az állományait. Beállíthatja a jogosultságokat, szabályokat, amelyeket a mentés, a szinkronizálás és a megosztás során használ a védett fájlok és könyvtárak esetében.

Lemezképek készítése a felhőbe

Az új biztonsági mentő és helyreállító funkciók már a felhőlalapú, online tárhellyel is képesek együttműködni, és ilyen módon megőrizni az operációs rendszert, a beállításokat, az alkalmazásokat, adatokat, stb.

Teljes körű Windows 10 támogatás

A True Image 2017 teljes körűen támogatja a Windows 10 operációs rendszert is.

Növekményes mentés az online tárhelyre

Mostantól lehetőség van arra, hogy az online tárhely irányába is növekményes mentéseket indítson. Ezáltal nem kell teljes rendszermentéseket minden egyes alkalommal feltölteni, hanem elégséges a változásokat menteni. Ezzel értékes idő és tárhely spórolható meg.

Szinkronizálás

Gyors, biztonságos, egyszerű. A fájlok minden olyan számítógépre továbbíthatók, amelyeken a True Image 2017 alkalmazás fut. Ebből a szempontból az Android és az iOS alapú alkalmazások is támogatottak a megfelelő mobil alkalmazások révén.

Folyamatos mentés

Helyreállíthatja a fájlokat, könyvtárakat egy megadott időpont alapján. A True Image folyamatosan menti a változásokat, miközben Ön dolgozik.

Egyszerű, gyors mentés és helyreállítás

Az Acronis True Image 2017 a szabadalmaztatott lemezkép technológiájának köszönhetően a teljes operációs rendszer, az alkalmazások, beállítások és a személyes fájlok mentésére és visszaállítására képes.

Try & Decide – Próbáld ki, és dönts!

A Try&Decide funkciónak köszönhetően egy biztonságos, ellenőrzött, szeparált munkakörnyezet hozható létre, anélkül, hogy külön virtuális gépet telepítene. Így sok rendszerművelet biztonságosan végezhető el, anélkül, hogy félnünk kellene attól, hogy kárt teszünk működő rendszerünkben. A virtuális környezetben történt változtatások után dönthetünk, hogy azokat alkalmazzuk-e élésben is. A lehetőségek számtalanok, alkalmazások kipróbálása mellett pl. egy nem megbízható feladó e-mail-jét is megtekinthetjük így, illetve egy biztonsági szempontból kockázatosnak ítélt weblapot is meglátogathatunk.

Előre definiált mentési sémák

A specifikus ügyféligényeknek megfelelve az Acronis True Image lőre definiált mentési sémákat tartalmaz – a tárhelytakarékos mentési sémáktól a gyakori, nagyobb mentések tárhelyigényesebb sémájáig, sokféle felhasználói szempontnak megfelelve. Különböző mentési sémák alkalmazhatóak fájl- és lemezszintű mentések készítésére. Lehetőség van egyéni sémák elkészítésére is.

Képernyőképek

Minimális hardverkövetelmények

 • 1 GHz-es processzor
 • 1 GB memória
 • 1,5 GB szabad lemezterület
 • CD- vagy DVD-író

Operációs rendszer

 • Microsoft Windows XP (SP3) 32 bit
 • Microsoft Windows Vista (SP2)
 • Microsoft Windows 7
 • Microsoft Windows 8/8.1
 • Microsoft Windows 10

Támogatott fájlrendszerek

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2/Ext3/Ext4
 • ReiserFS
 • Linux SWAP
Internetkapcsolat szükséges lehet a termék aktiválásához és a frissítésekhez.

Védett számítógépek száma

Bruttó ár

Vásárlás

Acronis True Image 2017 for PC 1 16.590 Ft
Eredeti ár: 17.400 Ft
Megtakarítás: 810 Ft (5%)
Acronis True Image 2017 for PC and Mac 3 26.590 Ft
Eredeti ár: 27.800 Ft
Megtakarítás: 1.210 Ft (4%)
Acronis True Image 2017 for 3 PC 3 26.590 Ft
Eredeti ár: 27.800 Ft
Megtakarítás: 1.210 Ft (4%)

Kérjük érdeklődjön a sales@biztonsagcenter.hu e-mail címen.