Acronis True Image 2014

Az Acronis True Image 2014 minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével könnyen definiálható, hogy hová és milyen gyakorisággal mentse számítógépe adatait. Készítsen másolatokat a merevlemezéről néhány egyszerű lépésben, miközben a munkát zavartalanul folytatja. Ha elveszik egy fontos fájl, vagy vissza kell állítani egy korábbi változatát, „visszamehet az időben” s néhány másodperc múlva már a kívánt adathoz juthat.

Ingyenes online tárhely

Az ingyenes, 5 GB-os online tárhelyen biztonságos körülmények között tárolhatja egy éven keresztül az állományait. Beállíthatja a jogosultságokat, szabályokat, amelyeket a mentés, a szinkronizálás és a megosztás során használ a védett fájlok és könyvtárak esetében.

Lemezképek készítése a felhőbe

Az új biztonsági mentő és helyreállító funkciók már a felhőlalapú, online tárhellyel is képesek együttműködni, és ilyen módon megőrizni az operációs rendszert, a beállításokat, az alkalmazásokat, adatokat, stb.

Teljes körű Windows 8 támogatás

A True Image 2014 teljes körűen támogatja a Windows 8 operációs rendszert is.

Növekményes mentés az online tárhelyre

Mostantól lehetőség van arra, hogy az online tárhely irányába is növekményes mentéseket indítson. Ezáltal nem kell teljes rendszermentéseket minden egyes alkalommal feltölteni, hanem elégséges a változásokat menteni. Ezzel értékes idő és tárhely spórolható meg.

Szinkronizálás

Gyors, biztonságos, egyszerű. A fájlok minden olyan számítógépre továbbíthatók, amelyeken a True Image 2014 alkalmazás fut. Ebből a szempontból az Android és az iOS alapú alkalmazások is támogatottak a megfelelő mobil alkalmazások révén.

Folyamatos mentés

Helyreállíthatja a fájlokat, könyvtárakat egy megadott időpont alapján. A True Image folyamatosan menti a változásokat, miközben Ön dolgozik.

Egyszerű, gyors mentés és helyreállítás

Az Acronis True Image 2014 a szabadalmaztatott lemezkép technológiájának köszönhetően a teljes operációs rendszer, az alkalmazások, beállítások és a személyes fájlok mentésére és visszaállítására képes.

Try & Decide – Próbáld ki, és dönts!

A Try&Decide funkciónak köszönhetően egy biztonságos, ellenőrzött, szeparált munkakörnyezet hozható létre, anélkül, hogy külön virtuális gépet telepítene. Így sok rendszerművelet biztonságosan végezhető el, anélkül, hogy félnünk kellene attól, hogy kárt teszünk működő rendszerünkben. A virtuális környezetben történt változtatások után dönthetünk, hogy azokat alkalmazzuk-e élésben is. A lehetőségek számtalanok, alkalmazások kipróbálása mellett pl. egy nem megbízható feladó e-mail-jét is megtekinthetjük így, illetve egy biztonsági szempontból kockázatosnak ítélt weblapot is meglátogathatunk.

Előre definiált mentési sémák

A specifikus ügyféligényeknek megfelelve az Acronis True Image lőre definiált mentési sémákat tartalmaz – a tárhelytakarékos mentési sémáktól a gyakori, nagyobb mentések tárhelyigényesebb sémájáig, sokféle felhasználói szempontnak megfelelve. Különböző mentési sémák alkalmazhatóak fájl- és lemezszintű mentések készítésére. Lehetőség van egyéni sémák elkészítésére is.

Képernyőképek

Minimális hardverkövetelmények

  • 1 GHz-es processzor
  • 512 MB memória
  • CD- vagy DVD-író

Operációs rendszer

  • Microsoft Windows XP (SP3)
  • Microsoft Windows Vista (SP2)
  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows 8

Támogatott fájlrendszerek

  • FAT16/32
  • NTFS
  • Raw Image
Internetkapcsolat szükséges lehet a termék aktiválásához és a frissítésekhez.

Védett számítógépek száma

Bruttó ár

Vásárlás

Acronis True Image 2014 1 15.690 Ft
Eredeti ár: 16.890 Ft
Megtakarítás: 1.200 Ft (7%)
Acronis True Image 2014
Family Pack
3 24.990 Ft
Acronis True Image 2014
Premium
1 24.990 Ft
Acronis True Image 2014
Premium Family Pack
3 31.990 Ft
Acronis Cloud 25 GB
tárhelycsomag
- 6.990 Ft
Acronis Cloud 50 GB
tárhelycsomag
- 10.390 Ft